top of page

Ment Kuiper

210517-Ment-1-jpg_edited.jpg
  • LinkedIn

Ment Kuiper 
Manager Programma's & Trainingen bij SchaalX


20 jaar geleden al omarmde Ment, Register Marketeer van de bovenste NIMA-C marketingplank, het event als volwaardig marcom instrument. Voor hem geen klassebewust ‘above or below the line’ marketingepraat of schieten met hagel. Recht en zeker op het doel af is zijn devies, zoals een voormalig veiligheidsofficier van de Koninklijke Landmacht betaamd. Hij bekwaamde zich in Direct-, Online- en Eventmarketing. Richtte vakorganisaties DeMeter en PIM op. Werd specialist in crossmediastrategie en  tijdens de Student Event Game onwikkelde hij zijn didactische kwaliteiten. Met die bagage is hij bedenker en ontwikkelaar geweest van de Next Academy en nu programma directeur bij SchaalX waar hij aanstormend talent in 1,5 jaar begeleid tot volwaardige (digitale) marketing- en communicatieprofessionals.
Daarnaast coacht Ment professionals bij het ontwikkelen van marketing- en communicatiestrategieën die ook écht werken. Tot slot schreef hij meerdere vakboeken en als dat niet genoeg is: jaarlijks publiceert hij ook nog TrendDoc dat inzicht geeft in de belangrijkste ontwikkelingen en veranderingen in marketing en business.

#marketingcoach #digitalinsights #marketingplanop1A4 #kunjeoprekenen #inspiratie #SchaalX #vaakopdefiets #vakidioot #voorgangervanleon #nieuwsgierig #koffieleut #sprekeropevents #goedhumeurenhumor
 

  • LinkedIn
bottom of page