top of page

Kennisvernieuwing voor professionals in de evenementenbranche

De Eventacademy - MiEM is een opleidingsinstituut dat interactieve lesprogramma's verzorgt voor eventprofessionals. Door het volgen van onze leergangen leer je nog succesvoller organiseren van publieks- of bedrijfsevenementen.

Actuele onderwerpen worden behandeld in interactieve trainingen. Naast theoretische kennis, wordt in groepsverband gewerkt aan praktische vraagstukken. Alle vak onderdelen worden verzorgd door professionals uit de evenementenbranche op steeds wisselende A-locaties.

Gecertificeerd

 

Word Certified Event Professional door het behalen van de leergangen Professional Event Management en Advanced Event Management. Hiermee verwerf je de EMa-status.

Brancheverenigingen
 

De leergangen van MiEM - De Eventacademy zijn tot stand gekomen in samenwerking met toonaangevende brancheverenigingen uit de evenementensector. Deze brancheverenigingen hebben de leergangen
erkend en leveren hiermee een bijdrage aan de professionaliteit van de evenementenbranche.

 

Ben je lid van het Genootschap voor Eventmanagers, G14 of alumni van MiEM, dan ontvang je een korting van 10% op de studiekosten bij inschrijving op één van bovenstaande leergangen. Tevens zijn wij CRKBO gecertificeerd.

RCEP diap.jpg
CRKBO-logo.jpg
  • LinkedIn
bottom of page