top of page

Student aan het woord: Mairenie
Afgelopen vrijdag 20 januari ben ik gestart met de opleiding. Ik was erg blij om deel te mogen nemen én samen met professionals nieuwe kennis en ervaring op te doen. Zelf ben ik enkele jaren werkzaam binnen Vastgoedmedia en Marketing, kort gezegd weinig tot geen ervaring met het organiseren van Events. Ik hoop met de opleiding vooral te leren hoe ik een event kan organiseren met een strategie én een doel.

De opleiding

De opleiding Strategische Eventmarketing biedt een praktische manier van leren met duidelijke kaders. Precies wat ik nodig heb! Door middel van 10 stappen leer ik een event te organiseren met een strategie. Doelgericht dus.

Eerste indruk

Afgelopen week begon ons eerste les. Ik was erg benieuwd naar de andere studenten, achtergrond en wat ons allemaal te wachten stond. Na een prikkelende ochtend boordevol nieuwe informatie van Anne-Mieke ben ik direct in de actiemodus geschoten. Automatisme haha! En wat blijkt, het is een goed idee om de stappen volledig door te nemen en niet te hard van stapel te lopen. Een valkuil direct ontdekt en gelijk kunnen tackelen door de feedback van Anne-Mieke en collega studenten.

Werkcollege

Vooraf kregen wij een e-mail ter voorbereiding aan de les. Ik vond het lastig om tot een goede vraagstelling te komen. Dat geeft niet, gelukkig. Want tijdens het werkcollege zijn we meegenomen met praktische oefeningen en aan het eind van de lesdag begonnen veel kwartjes te vallen. Door samen met andere studenten onze ervaringen en kennis te delen, ontdekte je een aantal veelvoorkomende uitdagingen. Ongeacht in welke branche je actief bent.


De eerste dag was indrukwekkend. Ik ging naar huis met een voldaan gevoel, maar bovenal nu al veel nieuwe informatie en kennis. En dit is pas het begin, benieuwd naar de rest!Mairenie Leest, student Strategische Eventmarketing (Eventacademy)


54 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


  • LinkedIn
bottom of page