top of page

Femke Ramaker

220304-FemkeRamaker-2-wit_edited.jpg
  • LinkedIn

Femke Ramaker
Buro Ramaker

Lust for life and love for live. Dat is Femke. Zij is het levende bewijs dat je daadwerkelijk impact kunt maken met de energie die vrijkomt als mensen elkaar ontmoeten. Want impact maakt ze. Bij opdrachtgevers, door het creëren en implementeren van nieuwe creatieve concepten, strategie en beleving. Bij stakeholders door op alle niveaus impact te realiseren met live communicatie en digitale of hybride evenementen. Bij studenten, door als docent haar enthousiasme voor het vak over te dragen aan de nieuwe generatie. 
Femke studeerde Theater-, Film- en Televisiewetenschap aan de Universiteit Utrecht. Werkte als televisieproducer bij de Amsterdamse zender AT5. Stapte vier jaar later over naar het toonaangevene bureau D&B Eventmarketing. Beleefde daar, op de eerste werkdag. haar droomdebuut: het 75-jarig jubileum van HEMA met 18.000 uitzinnige medewerkers in het Gelredome. Ze ontwikkelde zich tot storyteller en brengt verhalen tot leven in de vorm van evenementen. Met optechte empathie en aanstekelijk enthousiasme kan ze - met het juiste vonkje energie - mensen en organisaties laten vlammen.
In 2018 sloeg ze haar vleugels uit en ging verder als zelfstandig adviseur, creatief strateeg, programmamaker en sparringspartner. Buro Ramaker is sindsdien een begrip in de eventsector. Haar creativiteit en gedegen vakkennis van live communicatie vertaalt ze moeiteloos naar online en hybride events. Kortom, deze vakvrouw bezit door haar studie en televisie ervaring, aangevuld met twee decenia bureau ervaring, alle kwaliteiten die een eventprofessional van de 21e eeuw nodig heeft.  

#creatief #buroramaker #liefdevoorevents #topvakvrouw #hva #worstvandehema #danielpink #conceptdenken  #boekensteun #kennisdelen #krachtcentrale #duurzamepositieveenergie #verbinder
 

  • LinkedIn
bottom of page