top of page

Eventacademy.nl neemt opleidingen Master in Event Management over


Persbericht Rotterdam, 22 augustus 2023


Opleidingen Master in Event Management overgenomen en voortgezet door Eventacademy.nl


Eventacademy.nl, opleidingscentrum van het Instituut voor Eventmarketing & Strategie (IvES), neemt de opleidingen van Master in Event Management (MiEM) over. Het overname contract is afgelopen maandag door beide partijen ondertekend en zorgt voor een bundeling van kennis en ervaring van beide opleiders.


Eventacademy.nl is bijzonder verheugd dat op de solide basis die Harry de Winter met MiEM heeft gelegd nu verder kan worden gebouwd en de opleidingen met nieuwe kennis en inzichten naar een nog hoger plan kunnen worden getild.


De overname betreft onder andere de twee belangrijkste MiEM-opleidingen Professional Event Management (PEM) en Advanced Event Management (AEM). Beide vormen een perfecte aanvulling op de Eventacademy-leergang Strategische Eventmarketing.

Bestaande regelingen, zoals het behalen van de EM-A status na het afronden van de twee leergangen PEM en AEM, blijven gehandhaafd.

De opleidingen van Eventacademy.nl zijn NTRO gecertificeerd en daardoor vrijgesteld van BTW. Dit houdt in dat studenten werkzaam bij niet BTW plichtige organisaties (bijvoorbeeld overheden en financiële instellingen) of die de opleiding privé financieren, geen BTW hoeven te betalen; een kostenbesparing van 21%.


De nog onder verantwoordelijkheid van Master in Event Management geplande leergang PEM van september en de module Persoonlijk Leiderschap in november hebben gewoon doorgang. Om de alumni- en opleidingsactiviteiten zorgvuldig over te dragen, voort te zetten en in de toekomst uit te bouwen, komt Alexandra Fischer, de community manager van MiEM, het team van IvES versterken.


Binnenkort presenteert Eventacademy.nl een compleet educatieprogramma voor 2024 met passende actuele opleidingen voor elk type eventprofessional: van oriënterende starter tot naar verdieping zoekende leidinggevende.Noot voor de redactie:


Het Instituut voor (IvES) wil een wezenlijke bijdrage leveren aan de ontwikkeling van het event en de eventprofessional om de kwaliteit en continuïteit nu en in de toekomst te waarborgen. Door onderzoek te doen naar bijvoorbeeld inzetbaarheid, effectiviteit en impact, kunnen we de kracht het event onderbouwen. We kijken ook naar gerelateerde wetenschappen als sociologie, antropologie, psychologie die het gedrag van deelnemers (individueel of als groep) bestuderen. Kortom: wetenschappelijke kennisontwikkeling en –ontsluiting om het event optimaal in te kunnen zetten. Die kwalitatief hoogwaardige informatie over het event vormt de basis voor de kennisoverdracht naar eventprofessionals door Eventacademy.nl, het opleidingsinstituut van IvES. Door continue kennisoverdracht kan de eventprofessional het beste uit zichzelf en de eventstrategie halen. En alleen up-to-date kennis is de beste voorbereiding op (disruptieve) veranderingen die elkaar steeds sneller zullen gaan opvolgen.


Mocht je vragen hebben over het bovenstaande neem dan gerust contact op met Leon Kruitwagen (leon@eventstrategie.com of 0615056410.

72 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


  • LinkedIn
bottom of page