top of page

Marike Dragt
&
Maayke Könemann

Marike & Maayke.jpg
  • LinkedIn
  • LinkedIn

Marike Dragt en Maayke Könemann
D&K Corporate Event Strategie

Na de Hotelschool Maastricht legde Marike in 20 jaar het fundament van haar carriere in sales-, marketing- én communicatiefuncties. Daar kun je op bouwen. En dat deed ze. Van gestelde sales targets halen tot wereldwijd strategische doelstellingen bepalen. Voor ING Retail- en Wholesale Banking stelde ze nationaal en internationaal teams samen voor sponsoring en evenementen. Stuurde haar team op het hoofdkantoor in Amsterdam aan en coordineerde de strategische afstemming van alle wereldwijde sponsoring en evenementen in meer dan 40 landen. 


Maayke studeerde 7 jaar later af in Maastricht. Maakte een vliegende start bij de Telegraaf Media Groep. Specialiseerde zich in vakbeurzen en zette haar carriere voort bij RAI Amsterdam Convention Centre. Haar ervaring met internationale congresassociaties en beursorganisaties opende de deuren bij ING. Klom in 10 jaar op tot strategisch adviseur relatiemarketing & sponsoring voor senior executives voor Wholesale Banking global. Ontwikkelde strategisch eventmarketing- en sponsoringbeleid dat ze samen stakeholdermanagement wereldwijd implementeerde. 


Deze twee collega’s met een droombaan bij ING beloten hun droomwens in vervulling te laten gaan. Gedreven door data en gelokt door het ondernemerschap deden ze de figuurlijjke ‘gouden handboeien’ van ING af. In 2019 wordt D&K Corporate Event Strategie opgericht en werden zij zelgfstandig ondernemende pioniers op het gebied data driven eventmarketing. Hun motto ‘evenementen elke dag relevanter en waardevoller maken’ brengen ze nu dagelijks in de praktijk. Met data hebben ze het ‘nieuwe goud’ in handen. Het Bank-stel dat transformeerde tot Data-set levert met hun bijdrage aan dit boek de primeur door data voor jou inzichtelijk te paren aan events. Kom er maar om!

#datasensual #metenisweten #datadate #datafeeder #vansubjectiefnaarobjectief #zelfstandigondernemen #lustforlife #sokkenstriptease  #validerenkanjeleren #dataprinsessen  #analytischinzicht #nieuwemaniervanwerken #welke?deze?needie! #leadingwomen 
 

  • LinkedIn
bottom of page