top of page

Nico Meyer

210517-Nico-1-jpg_edited.jpg
  • LinkedIn

Nico Meyer 
Meetingmatters.nl

Nico is een onafhankelijk eventstrateeg, die organisatoren bijstaat optimale waarde en impact te creëren met hun zakelijke evenementen. Het aantoonbaar realiseren van toegevoegde waarde door het samenbrengen van mensen, ideeën en oplossingen is voor hem de essentie. En een evenement is hiervoor het ideale instrument. Hij bekleedde commerciële functies bij accommodaties, werd marketing manager Nederlands Congres Bureau en directeur congrescentrum De Reehorst.
Nam het initiatief tot het oprichten van online nieuwsplatform Congreswereld.nl. Werd daarvan de eerste hoofdredacteur en bouwde in die functie een schat aan kennis en informatie op. Met zijn bedrijf MeetingMonitor vestigde hij zijn reputatie als de man van evaluaties en effectmeting. Door zijn serieuze aanpak heeft hij een wezenlijke bijdrage geleverd aan de ontwikkeling van het evenement en de professionaliteit van het vak. Zijn inzet voor MPI bracht hem - naast waardering - een uitgebreid internationaal netwerk. Hij bezit een Certification in Meeting Management, is Certified Event Designer en eigenaar van het label MeetingMatters. Het label voor eventstrategie-, eventdesign- en eventimpact-consultancy. Een serieuze man? Ja, alhoewel hij speelt nog met LEGO. LEGO® SERIOUS PLAY® welteverstaan en als facilitator. Dus aantoonbaar effectief serieus. En een prettig mens.
 

#eventimpact #meetingmatters.nl #waardecreatie #legoseriousplay #facilitator #sparringpartner #dekrachtvanlive #kalmteenrust #eventdesign #visie #hardfietsen #trusthepowerwithinyou #verschilmaken 
 

  • LinkedIn
bottom of page