top of page

Norbert Pollemans

210517-Norbert-1-jpg_edited.jpg
  • LinkedIn

Norbert Pollemans
Kunst.nl BV

Verandering is voor Norbert een constant gegeven. Wil je als persoon of bedrijf relevant blijven dan is constante aanpassing aan de veranderende wereld om je heen noodzakelijk. Veranderen is voor velen lastig en moeilijk. Zijn bedrijf biedt de helpende hand aan organisaties die willen veranderen, groeien, innoveren en succesvol vooruitgang willen boeken. Zijn passie voor vernieuwing komt voort uit de ongekende mogelijkheden van nieuwe concepten, methodieken, technologiëen en digitalisering. Vraag hem niet op de winkel te passen want hij maakt er een toekomstbestendige digitale shopping experience van. Digitalisering zonder creativiteit is een no-go. Hij kent en begrijpt als geen ander digitale en sociale media, ecommerce en digitale technologie. Met de wetenschap hoe je door toepassing van creativiteit het beste kunt halen uit de vele mogelijkheden die online en digitaal bieden. 
Norbert bezit kennis en vaardigheden op uiteenlopende vlakken zoals: ondernemerschap, creativiteit, bedrijfskunde, live-communicatie, digitalisering, media en ecommerce. Hij combineert die succesvol in de dagelijkse praktijk en dat maakt hem een lichtend voorbeeld voor de  ‘eventprofessional van de 21e eeuw’. 

#digitaletransformatie #bigdata #tiktokrules #algoritmes #Nijenrode #cookies #wereldbereik #videocontent #data #movingmesdag #googletranslate #ondernemer 
 

  • LinkedIn
bottom of page